CAMELIA BRATU

Indiferent de situație, trebuie să știm cum să parcurgem orice obstacol și să ne propunem de fiecare dată să găsim soluții. Încrederea și un plan bine pus la punct sunt parte esențială din gândirea noastră și a modului cum ne ghidăm în fiecare pas spre reușită.

 

Experiența de manager Dental Experts, dar și de antreprenor și organizator în  domeniul evenimentelor medicale, mi-au dat încredere că îi pot ajuta și pe alții să își atingă obiectivele de afacere. Astfel, vă pun la dispoziție cursuri, traininguri și sesiuni de coaching, personalizate după nevoile dumneavoastră, pentru a ne asigura că vă îndreptați spre rezultatele dorite.

DENTAL EXPERTS

În calitate de Dental Office Manager, Camelia Bratu este un pilon important în Dental Experts, una dintre cele mai cunoscute clinici din Timișoara. Având această calitate, Camelia a reușit să clădească o afacere puternică și sustenabilă. Un moment important pentru clinică și o șansă pentru toți specialiștii angajați într-o muncă de maximă precizie. 

TACTIQUE

De la Congrese la evenimente variate, în calitate de bun organizator, Camelia Bratu a pus bazele unei companii specializate în logistica organizării de evenimente. În acest business, detaliile contează. Iar pentru o femeia hotărâtă, cerul e limita. Seriozitatea și perseverența în domeniu sunt profilul unei cărți de vizită impresionante. 

CONGRES ICTN

Organizator al uneia dintre cele mai importante conferințe internaționale de implantologie din Timișoara, Camelia Bratu este inițiatorul unui proiect de o anvergură impresionantă în domeniul expertizei stomatologice. Iar pentru un astfel de proiect ai nevoie de o mare capacitate de selectare a informației: de a contacta experți la a te asigura că fiecare detaliu este îndeplinit.